Crosstræner og andet godt

crosstrainer er en god måde at træneEllipsetræneren først ind på markedet i 1995 og har været i konstant udvikling siden. Reebok introducerede den første crosstrainer med bevægelige arme giver brugeren en nedre og træning af overkroppen. Crosstræner er blevet så populært, fordi:

  • Lav indvirkning øvelse, der er skånsom mod ryggen, knæ, hofter og led.
  • vægtbærende motion, der hjælper med at opbygge knogledensitet og brænder kalorier effektivt.
  • Velegnet til en bred vifte af uddannelsesbehov.
  • Lav vedligeholdelse, holde omkostningerne nede.
  • Mindre i størrelse end et løbebånd.

Vi har skitseret et par væsentlige tips til at huske på, når de køber en elliptisk / Crosstrainer.

Crosstræner varierer i pris enormt afhængig af de funktioner og design. En kvalitets crosstrainer kan koste op mod 25.000kr., men ikke alle kan eller ønsker at bruge 25.000kr. på en cross trainer! Som med de fleste øvelse udstyr du får, hvad du betaler for, grundlæggende crosstrænere starter fra 2.500kr. Mange af de crosstrainere sælges i dag har funktioner, der findes på kommercielle modeller og vil vare dig år. Du kan finde en super liste med de bedste crosstrænere in på ren-nydelse.dk hvis du ser under tests og sundhed.
Generelt dyrere Crosstrainer den tungere svinghjulet og jo flere funktioner den har. En tungere svinghjul vil generelt give en mere jævn drift.

Hvor meget plads har du?

Når du køber en cross trainer er altid bedst at måle den plads, hvor du vil Crosstrainer at leve, behøver du ikke ønsker at finde, at det ikke passer i dit ønskede plads når den er blevet leveret. Mot hjemmesider vise alle dimensioner af det udstyr, de sælger på produktoplysninger siden. De fleste crosstrænere er motoriseret og vil kræve en stikkontakt i nærheden.

Kontrollér altid, hvad garanti kommer med crosstrainer?

De fleste crosstrainere sælges i dag kommer med et minimum 1 år med reservedele og arbejdskraft garanti. Når man ser for en crosstrainer vil jeg anbefale på udkig efter en mærkevare model, der har en garanti på stedet. Du ønsker ikke at have en crosstræner, som du er forpligtet til at sende tilbage til leverandøren, hvis det har en fejl. Producenter som Tunturi giver en 15 år ramme garanti og to års garanti på de andre komponenter.

Hvad er programmer, og hvordan de gavne mig?

Det er ofte vanskeligt at motivere dig selv, når du ofte bruger den samme rutine! Købe en crosstrainer med programmer måske svaret. I løbet af de forudindstillede eller endda tilpasses træningsprogrammer er en fantastisk måde at give nogle ekstra variation og motivation. Nogle af de dyrere crosstrainers nu tilbyde pulsstyrede programmer, som ved hjælp af din puls, øge eller mindske modstanden i crosstrainer holde din puls så tæt som muligt til den forudindstillede hastighed. Dette er en sikker måde at udføre og kan hjælpe med vægttab.

Hvordan er modstanden niveau justerbar?

Billigere Crosstræner modstand justeres manuelt. Med de fleste af de cross trainer sælges i dag modstanden ændres af en elektromagnet. Magnetisk modstand elliptiske crosstrainere er generelt blødere i drift og har færre bevægelige dele og så er mindre tilbøjelige til at bryde ned.